Bijzondere Taylor Bennett Collab

Rapper Taylor Bennett heeft een collab track uitgebracht genaamd Broad Shoulders met Chance The Rapper en mocht dat nou net zijn broer zijn.

Hier is wat Bennett te zeggen heeft over Broad Shoulders

”Het is anders om een broer te hebben in de muziekwereld. Mijn ding met mijn broer is dat hij altijd wou dat ik voor mijzelf ging werken en een eigen naam zou maken voordat wij gingen samenwerken. Hij wist al de tijd al dat ik goed genoeg zou zijn voor een eigen fanbase en  uitverkochten shows en veel views zou krijgen. Het is een belangrijk nummer voor onze familie en de volgende generatie. Chance is nu een vader en in de derde vers spreek ik over mijn nicht ”zijn dochter” dus het is een emotionele en mededogend nummer”

Het nummer Broad Shoulders is van zijn opkomende LP die binnenkort zal uitkomen. Wordt vervolgd!

Gepubliceerd
7 jaar geleden
Categorieën
InternationalMusicSongs