Nieuw Pusha T Album Komt Aankomende Lente Uit

Pusha T had wat details vrijgegeven van wat wij dachten dat het zijn nieuwe recente album zou worden ‘’King Push’’ maar als wij Noisey mogen geloven zal T als eerst een heel nieuw album uitbrengen genaamd ‘’Darkest Before Dawn. Darkest Before Dawn zal op 18 December uitkomen en zijn langverwachte King Push pas aankomende lente.

Darkest Before Dawn zal producties krijgen van o.a. Kanye West, Puff Daddy, Timbaland, Baauer, Q-Tip en Nashiem Myrick.

‘’Ik ben de laatste tijd zoveel aan het opnemen dat ik al mijn werk niet wou opgeven. Ik voel alsof ik de producers dingen liet doen waar ze normaal gezien niet bekend mee waren. Ik wou de fans al mijn werk geven. Dat is de muziek waar ik van hou en dat is ook de muziek waar mijn fans van houden. Inplaats van al die momenten in King Push te stoppen wil ik het verdelen.’’

Gepubliceerd
8 jaar geleden
Categorieën
InternationalMusicNews